Black Friday 2022 I Få alle informationer her

Nu nærmer Black Friday sig for alvor, og vi tæller ned til årets helt store shoppedag. Allerede nu kan du glæde dig til: 
  • -25% på næsten ALLE varer
  • -30-70% på vores Black Friday Exclusive Sale
  • Julegaver byttes frem til d. 16. januar 2023

Vær allerede klar onsdag kl. 19.00, hvis du ønsker at være en af de første til at shoppe alle de gode tilbud på meandeliza.dk

BLACK FRIDAY EXCLUSIVE SALE
Som noget særligt har vi i år lavet nogle ekstra vilde tilbud til jer! Shop en masse lækre styles til nedsat pris til vores Black Friday Exclusive Sale og spar fra 30-70% på udvalgte varer. Vores Black Friday Exclusive Sale starter på meandeliza.dk fredag d. 25/11 kl. 06.00.

LATE NIGHT SHOPPING I BUTIKKEN
Kig forbi til late night shopping på Black Friday i vores fysiske butik i Støvring, fredag d. 25/11 fra 10-21, hvor vi byder på lidt forfriskninger og -25% på næsten alle varer.


BUTIKKEN HOLDER LUKKET LØRDAG & SØNDAG
Da vi forventer ekstraordinær travlhed på webshoppen, har vi desværre ikke rammerne til at holde butikken åben denne weekend. Det vil sige, at den fysiske butik holder LUKKET lørdag d. 26/11 & søndag d. 27/11. Husk at vi har mandagslukket, som plejer - butikken åbner derfor først tirsdag 29/11 kl. 11. 

AFHENTNING AF WEBORDRER
Webordrer kan afhentes både fredag og lørdag. Dog først når du har modtaget en besked om, at pakken er klar til afhentning.
・Fredag kl. 10-21
・Lørdag kl. 10-14 (butikken er lukket, pakker afhentes ved butikkens hoveddør)

UNDTAGET VARER
*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer, pre-orders, gavekort, gaveindpakning samt adventskalender. Desuden er disse varer undtaget: 
- Udvalge nyheder fra Karmamia
- Mos Mosh Nova Square Down Jakke
- Udvalgte nyheder fra Mads Nørgaard 
- Udvalgte nyheder fra Mos Mosh 
- Udvalgte nyheder fra Notes du Nord 
- Udvalgte nyheder fra Object
- Gestuz Jeanetta sæt 
- Eden Outcast Wall Flower 
- Cras Maria Støvle
Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter og virker ikke med tilbagevirkende kraft. Vær opmærksom på, at vi ikke afsender to eller flere ordrer sammen eller lægger varer til side. Der tages forbehold for udsolgte varer samt lagerfejl.