TAKE CARE

*Tilbuddet gælder ikke nyheder fra Lollys Laundry, udvalgte nyheder og Hunkøn. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter og gavekort. Der tages forbehold for udsolgte varer samt lagerfejl.

 
Besked fra Mette, Indehaver af Me & Eliza: 

 
I en svær tid må svære beslutninger tages. Når det så er sagt, er beslutningen egentlig ikke så svær. Jeg føler et enormt ansvar overfor mine ansatte i denne situation med Covid’19 som vi alle står i.

 
Jeg har besluttet, at vi fra i morgen d. 19/3 lukker ned for den fysiske butik i en periode, foreløbig frem til d. 29/3. 

 
Denne beslutning er taget, da jeg vil passe på mine ansatte og alle Jer kunder. Da vi både har fysisk butik og webshop, har jeg netop muligheden for at gøre noget, der kan være med til at mindske smitten. Meandeliza.dk har stadigvæk åben 24/7. Vi har derfor brug for Jer mere end nogensinde før, og håber at I forsat vil handle på vores webshop, hvor vi stadig vil hjælpe jer på bedste vis! Derfor har vi forsat FRAGTFRI HJEMMELEVERING MED GLS, og vi vil være i butikken for at pakke Jeres forhåbentlig mange ordre samt hjælpe Jer med kunderservice.

 
Har du lagt en ordre på webshoppen som er til afhentning i butikken, leverer vi gerne pakken ud til dig, hvis du bor i Støvring. Bor du længere væk, sender vi den til dig fragtfrit med GLS.

 
Hvis du bor i 9530 Støvring, opfordre vi dig til at bruge leveringsmetoden “levering til 9530 Støvring”. Så bringer vi pakken ud til din dør indenfor 2 dage mellem kl. 8-10.

 
Jeg håber af hele mit hjerte, at I vil hjælpe os igennem dette, og stadig støtte Me & Eliza igennem webshoppen. I har i forvejen vist en kæmpe støtte på meandeliza.dk, og det er vi evigt taknemmelig for. Vi håber inderligt, at dette vil forsætte. Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at inspirerer Jer ekstra meget på de sociale medier, så I kan følge med i alle nyhederne. Lad os stå sammen hver for sig og hjælpe Danmark godt igennem, så vi kan komme ud på den anden side

 
Mange tanker Mette

 
---

 
Hvis du ikke ønsker, eller er utryg ved at kvitterer GLS med scanner, kan du oprette en en midlertidig fuldmagt. Fuldmagten skal være synlig for chaufføren - så placere GLS pakken ved din hoveddør. Du kan finde den midlertidige fuldmagt her

 
Vi tager samtidig de nødvendige forbehold, i alle vores daglige opgaver på webshoppen. Vi sørger bl.a. for en høj hygiejne blandt personale, sætter vi returpakker i karantæne, i de anbefalede 48 timer, for at undgå smitte. Der kan derfor forekomme længere behandlingstid på returneringer end normalt.

 
Vi holder Jer opdateret med de seneste udmeldinger løbende. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.