Info vedr. Covid'19: 

Så blev julehandlen men ikke mindst byttedagene anderledes end de plejer.

Har du købt en julegave i vores fysiske butik eller på meandeliza.dk, skal du ikke bekymre dig - vi udvider byttefristen til d. 31/1-21. 


Besøger du os i butikken, håber vi, at du vil hjælpe os med, at overholde de gældende restriktioner. Hold afstand, sprit hænder, bær mundbind og kom ikke i grupper. Respektér venligst, hvis der er for mange i butikken. 

Butikken holdet lukket fra d. 24/12 til regeringen åbner op for os igen. Webshoppen og vores kundeservice har naturligivs åben, og vi sender pakker som normalt. Bestil inden d. 19/12 kl. 12, for levering inden jul. 

Har du flere spørgsmål, er du mere end velkommen til, at skrive på os på info@meandeliza.dk eller ringe på 30 55 11 77. Vores kundeservice hjælper også alle hverdage efter jul.

GLS har gjort det muligt at modtage pakker uden underskrift på scanner. Læs de nye regler på GLS hjemmeside. Du kan også oprette en midlertidig fuldmagt. Fuldmagten skal være synlig for chaufføren - så placere GLS pakken ved din hoveddør. Du kan finde den midlertidige fuldmagt her.

Vi tager samtidig de nødvendige forbehold, i alle vores daglige opgaver på webshoppen og i butikken. Vi sørger bl.a. for en høj hygiejne blandt personale, sætter vi returpakker i karantæne, i de anbefalede 48 timer, for at undgå smitte. Der kan derfor forekomme længere behandlingstid på returneringer end normalt.

Vi holder Jer opdateret med de seneste udmeldinger løbende. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.