Vores webshop fylder 8 år, og det vil vi selvfølgelig gerne fejre sammen med alle Jer - og vi lover, at det som altid bliver en kæmpe fest! Som noget helt særligt forkæler vi med -20% på næsten HELE webshoppen*

Der vil også være mulighed for at få fingrene i VANVITTIGE GOODIEBAGS, GRATIS GAVER og andre lækre forkælelser!

Festlighederne og alle de gode tilbud gælder KUN ONLINE på meandeliza.dk og starter

fredag d. 28/10 kl. 06.00

og fortsætter helt frem til søndag d. 30/10 kl. 23.59.

GOODIEBAGS TIL DE FØRSTE 50 ORDRE 
De første 50, der placerer en ordre over 499 kr. fra kl. 06.00 fredag morgen d.28/10 får en GRATIS GOODIEBAG til en værdi af 1.200 kr.

+ ANDRE FORKÆLELSER 
Når du ikke at få fingrene i en goodiebag, forkæler vi de efterfølgende 200, der placerer en ordre på meandeliza.dk med en GRATIS GAVER. Her kan du altså være heldig at modtage enten:
- Et par strømpebukser fra Hype The Detail
- En ansigtsmaske fra Meraki
- En t-shirt fra Second Female
- Et sæt med en lille showergel/showercreme + mini håndcreme fra BenAmôr
- En hårklemme fra Sui Ava

Gaverne har en samlet værdi af 15.000 kr. (det er tilfældigt udtrukket, hvad gaverne indeholder). Så der er altså god grund til at stå tidligt op på fredag, hvis du skal sikre dig at få fingrene i en goodiebag eller i en af de andre lækre gaver!

BUTIKKEN HOLDER LUKKET FREDAG 
Da vi forventer ekstraordinær travlhed på webshoppen, er vi desværre nødsaget til at holde den fysiske butik lukket fredag d.28/10. Det vil dog stadig være muligt at afhente webordrer denne dag.

*Gælder ikke pre-orders, nyeste kollektion fra Maanesten, Home samt udvalgte nyheder. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter, og virker ikke med tilbagevirkende kraft. Vær opmærksom på, at vi ikke afsender to eller flere ordrer sammen eller lægger varer til side. Der tages forbehold for udsolgte varer samt lagerfejl.