Mette er kvinden bag Me & Eliza. Med sin sans for detaljer har hun skabt et lækkert univers med mode og accessories til kvinder. Mette er en vaske ægte hårdtarbejdende Boss Lady og har en finger med i alt. Hun lægger bl.a. ekstra energi i at få indkøbt lækre nyheder til butikken. Mettes gode humør, drive og motivation for at skabe et unikt univers til kvinder, har skabt en fantastisk arbejdsplads, som vi alle nyder at være en del af. Et par af Mettes yndlingsbrands er Resume og Custommade.

Eline blev en del af det voksende team Me & Eliza i maj 2019 Eline kan lidt af hvert, hun er en effektiv og iderig medarbejder med et overskud, der giver hende evnen til at have mange bolde i luften på samme tid. Hun står primært for markedsføring og webshoppen, hvor hun med ekspertise altid er klar med nye ideer og mål for videreudvikling. Udover at være en haj til alt det praktiske er Eline en kæmpe humørbombe, der altid er klar med et par gode jokes eller sjove kommentarer om alt mellem himmel og jord. Eline er vild med lækre styles fra brands som Cras og Gestuz.

Nanna er vores skønne og dygtige elev på webshoppen. Hun blev en del af team Me & Eliza i september 2020. Hun står bl.a. for kundeservice, nyhedsbreve samt indhold til sociale medier og hun giver også gerne en hånd med når der skal plukkes og pakkes webordrer. Højdepunktet på Nannas dag er at modtage og åbne nye kasser med varer, som hun da også gerne hopper i til et hurtigt billede eller tryout. Nanna er en frisk og glad medarbejder, der altid kan give os et smil på læben. Når Nanna skal købe nyt til garderoben er det ofte styles fra Leveté Room eller Phenumb.

Jeanette blev en del af teamet i august 2021, og står i spidsen for vores fysiske butik i Støvring. Hun har mange års erfaring i branchen, og ved derfor hvad hun taler om, når hun vejleder med sin ekspertise i butikken. Jeanette er en kæmpe humørbombe med hendes kække bemærkninger, og så sørger hun altid for at vi alle har det godt - alt sammen noget som gør det helt fantastisk at have hende med på holdet! Jeanettes yndlingsbrands er bl.a. Copenhagen Muse & Mos Mosh

Emma blev en del af team Me & Eliza i august 2017. Hun startede som pakkepige med styr på pakker og lager. Sidenhen er flere opgaver kommet til, og Emma bruger nu dagligdagen i sit sabbatår på at oprette varer til webshoppen, skrive tekster samt plukke, pakke og behandle ordrer på webshoppen. Emma er en skøn og sød pige med flair for ord og orden. Hun er en effektiv medarbejder, der hurtigt får noget fra hånden og desuden altid er klar med et smil eller grin. Emma elsker at fylde sin garderobe med smukke styles fra brands som Moves, Yas og Sui Ava.

Thilde er vores alle sammens humørbombe på webshoppen og i butikken. Hun blev en del af teamet i maj 2021, og har på kort tid fået helt styr på alle arbejdsopgaver. Det er ofte hende i får kontakt med på telefon eller mail, hvor hun med sit smittende humør hjælper kunderne. Derudover er det også Thilde der tager sig af jeres reklamationer, og sørger altid for at finde en god løsning. Thildes yndlingsbrands er bl.a. Gestuz og Munthe.

Emilie er vores skønne salgsassitentelev, som du vil møde i butikken. Emilie startede hos os i september 2021. Hun er altid opdateret på de nyeste trends inden for fashion, og med hendes nuværende uddannelse er hun derfor vildt dygtig til at vejlede, og inspirere alle kunder i butikken. Derudover er Emilie også at finde på vores sociale medier, enten på billeder eller til et inspirerende try-out. Emilies yndlingsbrand er bl.a. Co' Couture & Gestuz.

Mie har været en del af team Me & Eliza siden starten i 2012. Hun er Mettes gode veninde og startede i butikken. Sidenhen er hun dog blevet vores fotograf, der sørger for at fange alle de skønne billeder du kan se på vores sociale medier. Mie kendetegnes særligt ved sine fantastisk sjove kommentarer og sin perfektionisme, der tydeligt skinner igennem når der skal tages billeder og stories til Facebook og Instagram. Et par af Mies yndlingsbrands på webshoppen er Notes Du Nord og Maanesten.

Emma blev en del af vores skønne team i september 2020. Siden har hun med sit smukke smil, glade øjne og gode energi strålet på vores billeder og været med til at inspirere med flotte outfits og lækre styles. Når der skal tages billeder med Emma er det altid en fest. Udover at bruge tiden som model på billeder og i tryouts her hos os læser Emma til dagligt på universitetet. Emmas yndlingsbrands er bl.a. Enamel og Cras.

Candra har været en del af temaet siden 2019, hvor hun ved siden af sit studie er vores hjælpende hånd i butikken og på webshoppen. Candra tager i mod både kunder og kollegaer med et kæmpe smil, så det er en stor fornøjelse, at have hende på holdet! Når Candra shopper nyt fra butikken er det ofte Moves eller Maanesten.

Kirstine kom med på holdet i juni 2021, hvor hun primært assisterer vores marketingafdeling med tekster, billeder og vedligehold af webshoppen. Derudover giver hun også altid en hjælpende hånd med, når der skal pakkes mange ordrer. Kirstine får alt sin viden fra sit uddannelse, hvor hun til dagligt læser markedsføringsøkonom. Kirstines favoritbrands er Moves, YAS & Pieces

Vores smilende Cecilie kom med på holdet i 2021 som vores kreative content creator. I er nok allerede blevet smittet af hendes gode humør på de sociale medier, når hun laver try-outs, er ude på fotoshoots eller hendes altid skønne reels. Ved siden af jobbet som content creator arbejder Cecilie som pædagog, men hun kunne ikke helt slippe modebranchen, og får derfor sit modekick et par gange om ugen hos os. Cecilie's favoritbrands er Gestuz, Enamel og Puma.