Mette er kvinden bag Me & Eliza. Med sin sans for detaljer har hun skabt et lækkert univers med mode og accessories til kvinder. Mette er en vaske ægte hårdtarbejdende Boss Lady og har en finger med i alt. Hun lægger bl.a. ekstra energi i at få indkøbt lækre nyheder til butikken. Mettes gode humør, drive og motivation for at skabe et unikt univers til kvinder, har skabt en fantastisk arbejdsplads, som vi alle nyder at være en del af. Et par af Mettes yndlingsbrands er Resume og Custommade.

Jeanette blev en del af team Me & Eliza i august 2018. Jeanette har sin daglige gang i butikken i Støvring, hvor hun elsker at hjælpe, inspirere og vejlede. Hun er af og til også at finde på sociale medier, hvor hun med et smil viser smukke styles eller lækre beautyprodukter. En af Jeanettes særlige egenskaber er hendes sans for stil og indretning, som bl.a. kommer til udtryk i butikkens smukke indretning. Når Jeanette skal forny sin garderobe bliver det ofte med lækre nyheder fra brands som Costummade eller Leveté Room.

Eline blev en del af det voksende team Me & Eliza i maj 2019 Eline kan lidt af hvert, hun er en effektiv og iderig medarbejder med et overskud, der giver hende evnen til at have mange bolde i luften på samme tid. Hun står primært for markedsføring og webshop, hvor hun med ekspertise altid er klar med nye ideer og mål for videreudvikling. Udover at være en haj til alt det praktiske er Eline en kæmpe humørbombe, der altid er klar med et par gode jokes eller sjove kommentarer om alt mellem himmel og jord. Eline er vild med lækre styles fra brands som Cras og Gestuz.

Nanna er vores skønne og dygtige elev. Hun blev en del af team Me & Eliza i september 2020. Hun står bl.a. for kundeservice, nyhedsbreve samt indhold til sociale medier og er også med til at plukke, pakke og håndtere webordrer. Højdepunktet på Nannas dag er at modtage og åbne nye kasser med varer, som hun da også gerne hopper i til et hurtigt billede eller tryout. Nanna er en frisk og glad medarbejder, der altid kan give os et smil på læben. Når Nanna skal købe nyt til garderoben er det ofte styles fra Leveté Room eller Phenumb.

Emma blev en del af team Me & Eliza i august 2017. Hun startede som pakkepige med styr på pakker og lager. Sidenhen er flere opgaver kommet til, og Emma bruger nu dagligdagen i sit sabbatår på at oprette varer til webshoppen, skrive tekster samt plukke, pakke og behandle ordrer på webshoppen. Emma er en skøn og sød pige med flair for ord og orden. Hun er en effektiv medarbejder, der hurtigt får noget fra hånden og desuden altid er klar med et smil eller grin. Emma elsker at fylde sin garderobe med smukke styles fra brands som Moves, Yas og Sui Ava.

Mie har været en del af team Me & Eliza siden start. Hun er Mettes gode veninde og startede bag kassen i butikken. Sidenhen er hun dog blevet vores fotograf, der sørger for at fange alle de skønne billeder du kan se på vores sociale medier. Mie kendetegnes særligt ved sine fantastisk sjove kommentarer og sin perfektionisme, der tydeligt skinner igennem når der skal tages billeder og stories til Facebook og Instagram. Et par af Mies yndlingsbrands på webshoppen er Notes Du Nord og Maanesten.

Emma blev en del af vores skønne team i september 2020. Siden har hun med sit smukke smil, glade øjne og gode energi strålet på vores billeder og været med til at inspirere med flotte outfits og lækre styles. Når der skal tages billeder med Emma er det altid en fest. Udover at bruge tiden som model på billeder og i tryouts her hos os læser Emma til dagligt på universitetet. Emmas yndlingsbrands er bl.a. Enamel og Cras.