Kundeservice & Handelsbetingelser

Den Fysiske Butik

Adresse
Jernbanegade 8
9530 Støvring

Åbningstider
Mandag-torsdag kl. 10-17.30
Fredag kl. 10-18
Lørdag kl. 10-13
 

Kontakt

Ring til os
På tlf: 30551177
i butikkens åbningstid.

Send os en mail
Skriv til info@meandeliza.dk

Find os på de Sociale Medier
Vi er på Facebook og Instagram

Øvrige Handelsbetingelser
Læs mere her..

Privatlivspolitik
Læs mere her..

Fri fragt ved køb over 400,- / Gratis retur fragt ved 1500,-

 

SIKKERHED OG PRIVATLIVSPOLITIK

 

Hos Me & Eliza (herefter ”vi” eller ”os”) er dine personoplysninger vigtige, og vi behandler dem til enhver tid med respekt og beskytter dem i overensstemmelse med gældende ret. Vores privatlivspolitik beskriver hvordan:

 

1.   Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Me & Eliza

Jernbanegade 8

9530 Støvring

CVR: 33428391

 

 

2.   Hvilke personoplysninger behandler vi og hvorfor

Når du bestiller varer hos os, indsamler vi følgende oplysninger om dig: navn, adresse (fakturerings-og betalingsadresse, hvis denne ikke er den samme), e-mailadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger. Dette gør vi for at kunne opfylde handlen og sende dig en ordrebekræftelse.

Tilmelder du dig vores nyhedsmail, indsamler vi din e-mailadresse, så vi kan sende dig nyheder og tilbud.

 

Vi indsamler ovenstående data, når du foretager dig følgende:

·       Besøger vores hjemmeside

·       Gennemfører et køb af vores produkter

·       Tilmelder dig vores nyhedsbrev

·       Anmelder vores hjemmeside

·       Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

·       Konkurrencer, events og lign.

 

Oplysninger om dig som kunde opbevares som udgangspunkt så længe, du er kunde hos os og maksimalt tre år efter, at kundeforholdet er ophørt.

 

Oplysninger om dine betalingstransaktioner hos os opbevares i fem år plus indeværende år i overensstemmelse med bogføringslovens krav.

 

Oplysninger om dig som modtager af vores nyhedsbrev opbevares så længe, du ønsker at modtage materiale fra os og i op til to år efter, at vi ikke har udsendt nyhedsbreve, eller at du har tilbagekaldt dit samtykke.

 

 

3.   Videregivelse af dine personoplysninger

Som udgangspunkt videregiver vi ikke dine personoplysninger, med mindre vi bliver pålagt det som følge af gældende, præceptive retsregler. Dine betalingsoplysninger, som du oplyser for at kunne betale for din ordre, er dog også tilgængelige for Nets. Dette er nødvendigt for, at din betaling kan gennemføres. Dine betalingsoplysninger vil til enhver tid blive håndteret sikkert og fortroligt via SSL-teknologi (Secure Socket Layer-teknologi).

 

Når du indgår en aftale med os om køb af varer og derfor oplyser dine betalingsoplysninger, accepterer du så samtidig, at dine betalingsoplysninger videregives til Nets for, at din betaling kan gennemføres. Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS med henblik på levering af dine indkøb.

 

Dine personoplysninger overføres aldrig til lande udenfor EU/EØS.

 

 

4. Rettigheder

Du har altid disse rettigheder i forhold til dine personoplysninger:

·       At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

·       At få slettet persondata

 

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@meandeliza.dk

 

 

 

 

Sidst opdateret 11. februar 2019

 

 

KONTAKT OS
Tilmeld dig vores nyhedsbrev