Vi tæller ned til årets helt store shoppedag fredag d. 26/11 2021 hos Me & Eliza - dagen hvor du kan shoppe dig til store rabatter inden for designertøj til kvinder. Vi kan allerede nu løfte sløret for, at vi i år laver nogle vilde tilbud til jer både med nyheder og vores bestsellers inden for mode til kvinder. Få fat i nogle af de største brands hos Me & Eliza herunder Munthe, Gestuz, Mos Mosh, Lollys Laundry mv. 

Black Friday - hvad er det?

Black Friday er for alvor kommet til Danmark de seneste år, og er et fænomen der stammer fra USA i forbindelse med den Amerikanske thanksgiving. Det er dagen der starter op for julesalget i hele verden, og danskerne har netop taget den tradition til sig. Det er derfor en oplagt dag, både at få startet op på julegaveindkøbene og Black Friday shopping til julens mange fester.

Julegaveindkøb og julefrokostoutfit - få styr på det hele denne dag! 

Årets Black Friday lander helt perfekt i forhold til julegaveindkøb og julens julefrokostoutfits. Du kan altså shoppe Tøj, SkoAccessories, Smykker & Beauty  til vanvittige priser denne dag. Planlægningen til Black Friday begynder tidligere og tidligere, og du kan allerede nu starte med at skrive ønskesedler og få ønskesedler fra dem du holder af. Du kan også allerede nu planlægge outfits til årets julefrokoster, og festlige anledninger. Hos Me & Eliza sidder vi klar ved tasterne, til at trykke på knappen torsdag d. 25/11 kl. 23.59 så du kan få fat i de vilde tilbud. 

Tilmeld nyhedsbrev og vær den første! 

Vil du ikke gå glip af de vilde tilbud Black Friday? Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du være den første der får tilbuddene direkte i din indbakke. Hold dig også opdateret på vores facebook-side, hvor vi løbende deler ud af tilbud på dagen. Vi glæder os til at præsentere vores planer for dig! 

Black Friday på meandeliza.dk og i butik

Hos Me & Eliza kan du shoppe tilbuddene både online på meandeliza.dk og i butikken i Støvring. Vi åbner op for Black Friday online torsdag d. 25/11 kl. 23.59, og i butikken i Støvring fredag d. 26/11 kl. 11.00. Vi lover at der både er tilbud til dig der besøger vores butik og køber online. Det kan betale sig at holde øje med vores sociale medier og nyhedsbreve på dagen, vi vil løbende opdatere med tilbud. Så uanset om du besøger vores fysiske butik eller vores webshop, er der penge at sparer hele dagen. 

Spørgsmål til Black Friday 

Vi løfter ikke sløret for vores tilbud før få dage før - men vi lover dig eksklusive rabatter og chokpriser denne dag. Følg med på de sociale medier og vores nyhedsbrev, hvor vi få dage op til afslører de vilde tilbud. Det er ikke muligt, at få lagt produkter til side til dagen - så vi anbefaler dig at være natteravne sammen med os, når vi starter op for tilbudene på meandeliza.dk, torsdag kl. 23.59. Vi har ekstra bemanding på denne dag, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Kontakt os på email info@meandeliza.dk og tlf. 30 55 11 77.