Vi tæller ned til årets helt store shoppedag fredag d. 25/11 2022 hos Me & Eliza - dagen hvor du opnå store rabatter på designertøj til kvinder. Vi kan allerede nu løfte sløret for, at vi i år laver nogle vilde tilbud til jer både med nyheder og vores bestsellers inden for mode til kvinder. Få fat i nogle af de største brands hos Me & Eliza herunder Cras, Gestuz, Mos Mosh, Lollys Laundry mv. 

Tilmeld nyhedsbrev og vær den første! 

Vil du ikke gå glip af de vilde tilbud Black Friday? Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du være den første, der får tilbuddene direkte i din indbakke. Hold dig også opdateret på vores facebook-side, hvor vi løbende deler ud af tilbud på dagen. Vi glæder os til at præsentere vores planer for dig! 

 

Black Friday - hvad er det?

Black Friday er for alvor kommet til Danmark de seneste år og er et fænomen, der stammer fra USA i forbindelse med den Amerikanske thanksgiving. Det er dagen, der starter op for julesalget i hele verden, og danskerne har netop taget den tradition til sig. Det er derfor en oplagt dag både at få startet op på julegaveindkøbene og Black Friday shopping til julens mange fester.

Julegaveindkøb og julefrokostoutfit - få styr på det hele denne dag! 

Årets Black Friday lander helt perfekt i forhold til julegaveindkøb og julens julefrokostoutfits. Du kan altså shoppe Tøj, SkoAccessories, Smykker & Beauty til vanvittige priser denne dag. Planlægningen af Black Friday begynder tidligere og tidligere, og du kan allerede nu starte med at skrive ønskesedler og få ønskesedler fra dem du holder af. Du kan også allerede nu planlægge outfits til årets julefrokoster og festlige anledninger. Hos Me & Eliza sidder vi klar ved tasterne til at trykke på knappen onsdag d. 23/11 kl. 19.00 så du kan få fat i de vilde tilbud. 

Black Friday på meandeliza.dk og i butik

Hos Me & Eliza kan du shoppe tilbuddene både online på meandeliza.dk og i butikken i Støvring. Vi åbner op for Black Friday online fredag d. 25/11 kl. 00.00 og i butikken i Støvring fredag d. 25/11 kl. 10. Vi lover, at der både er tilbud til dig, der besøger vores butik og køber online. Det kan betale sig at holde øje med vores sociale medier og nyhedsbreve på dagen, da vi løbende vil opdatere med tilbud. Så uanset om du besøger vores fysiske butik eller vores webshop er der penge at spare hele dagen. 

Spørgsmål til Black Friday 

Vi løfter ikke sløret for vores tilbud før få dage forinden - men vi lover dig eksklusive rabatter og chokpriser denne dag. Følg med på de sociale medier og vores nyhedsbrev, hvor vi i dagene op til vil afsløre nogle af de vilde tilbud. Det er ikke muligt at få lagt produkter til side til dagen - så vi anbefaler dig at være natteravne sammen med os, når vi starter op for tilbudene på meandeliza.dk, fredag kl. 00.00. Vi har ekstra bemanding på denne dag, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Kontakt os på email info@meandeliza.dk og tlf. 30 55 11 77.