Når du bestiller en vare på meandeliza.dk med levering til dig, bestræber vi os altid på, at levere til dig hurtigst muligt. Vi pakker ordrer mandag til fredag, og bestiller du inden kl. 13.00 bliver din pakke som udgangspunkt leveret næste hverdag. Dog kan der i sjældne tilfælde opstå uforudsete udfordringer med levering.

Du kan i øjeblikket vælge en af følgende leveringsformer:

  • GLS – levering til pakkeshop (gratis v. køb over 499,- ellers kr. 29,-)
  • GLS – omdeling til privat (kr. 55,-)
  • Afhent selv på Me & Eliza’ lager (gratis)

Vi leverer kun til Danmark, gælder dog ikke Grønland og Færøerne, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt.

Vi sender pakker mandag-fredag med GLS, og levere inden for 1-2 hverdage.

  • Ordre bestilt med GLS efter kl. 13 på fredage bliver sendt mandag.
  • Ordre bestilt med GLS inden kl. 13 på fredage, bliver sendt fredag, men leveret mandag, da GLS ikke levere pakker ud lørdag. Udvalgte GLS pakkeshops tager imod levering om lørdagen. Kontakt GLS kundeservice, for nærmere info.

I forbindelse med udsalg, jul og ferieperioder kan der forventes længere leveringstid. Vi sender varer med pakkepost ved GLS, så du har mulighed for at spore din pakke.

Ved leveringsmetoden omdeling til privat, kan du vælge fleksibel levering, så du ikke behøver være på adressen når GLS leverer pakken. Læs mere om fuldmagten her

Hvis du ikke afhenter din pakke i din bestilte pakkeshop inden for 7 kalenderdage, og den derfor kommer retur til os, vil vi modregne de reelle returomkostninger som vi bliver pålagt af fragtselskabet.

Afhentning på webshoplager

Når du bestiller varer på meandeliza.dk, kan du også vælge at afhente varen på vores lager i Støvring, Nordjylland. Vælger du afhentning af varer på vores lager, sparer du leveringsgebyret. Når din ordre er klar til afhentning, sender vi en særskilt e-mail herom.

Adressen er:
Me & Eliza
Hobrovej 13A
9530 Støvring
Danmark

Åbningstider:
Mandag-Onsdag kl. 10:00-16:00
Torsdag kl. 10:00-17:00
Fredag kl. 10:00-15:30

Bemærk, der kan være andre åbningstider på helligdage.