Du kan naturligvis bytte dine julegaver købt i Me & Eliza, og på meandeliza.dk.

Kan jeg bytte min julegave købt i butikken?

Pga. Corona restriktioner holder butikken lukket t.o.m. d. 28. februar 2021. Gaver købt i butikken, kan derfor byttes frem til d. 13. marts 2021.

I løbet af nedlukningen ombytter vi gerne din gave til et gavekort til webshoppen. Kig forbi butikkens bagdør i hverdagene fra 9-16. Ombytningen er kontaktfri og vi bærer selvfølgelig værnemidler. Det eneste du skal gøre er:  

  • at placerer din varer i vores returkasse vedlagt en seddel med din e-mailadresse.
  • vi sender gavekortet på din mail

Ønsker du pengene retur, opfordrer vi til, at du venter til butikken åbner igen. Husk at medbringe bon. 

Har du ikke mulighed for, at komme forbi butikken kan du købe en returlabel til kr. 39. Læs hvordan længere nede på siden. 

Har du spørgsmål, eller kan du ikke komme forbi os i det angivne tidsrum, så send os en mail på info@meandeliza.dk. Så hjælper vi dig! 

Kan jeg bytte min julegave købt på webshoppen?

Du kan returnere din varer inden d. 13. marts 2021, hvor vi refundere pengene til dig. Du kan derefter gå ind, og lave en ny bestilling på den vare du ønsker i stedet. Notér det nye ordrenr. på returseddelen, så får du gratis retur. Ved køb under 1500 kr. koster det vedlagte returlabel 39 kr. at anvende. 

Vær opmærksom på, at vi refunderer beløbet på samme betalingskort, som varen er betalt med. Det er ikke muligt, at refunderer til en anden konto men vi laver gerne et gavekort til webshoppen. Henvend dig til kundeservice. 

Mangler du en returlabel? 

Har du ikke modtaget en returlabel, kan du downloade en ny herBemærk den koster 39,- at bruge. 

Du er også velkommen til, at returnerer din gave købt på meandeliza.dk i vores butik. 

Varen er ikke længere på tilbud, hvad gør jeg? 

Vi udbetaler gerne differencen på købet, hvis du ombytter til andre størrelser. Vær opmærksom på, at kun størrelser må varierer. Henvend dig til vores kundeservice - så hjælper vi dig.