Du kan naturligvis bytte dine julegaver købt i Me & Eliza og på meandeliza.dk.

Kan jeg bytte min julegave købt i butikken?

Gaver købt i butikken byttes frem til d. 31. december 2022 mod fremvisning af bon eller gyldigt byttemærke. 

Har du ikke mulighed for, at komme forbi butikken inden byttefristen kan du købe en returlabel til kr. 39. Læs hvordan længere nede på siden. 

Har du spørgsmål så send os en mail på info@meandeliza.dk. Så hjælper vi dig! 

Kan jeg bytte min julegave købt på webshoppen?

Du kan returnere din julegave frem til d. 16. januar 2023, hvor vi refundere pengene til dig eller udsteder en tilgodeseddel. Du kan derefter gå ind og lave en ny bestilling på den vare, du ønsker i stedet. Notér det nye ordrenr. på returseddelen, så får du gratis retur. Ved køb under 1500 kr. koster det vedlagte returlabel 39 kr. at anvende. 

Vær opmærksom på, at vi refunderer beløbet på samme betalingskort, som varen er betalt med. Det er ikke muligt, at refunderer til en anden konto men vi laver gerne et gavekort til webshoppen. Henvend dig til kundeservice eller notér dette i feltet "øvrige kommentarer". 

Mangler du en returlabel? 

Har du ikke modtaget en returlabel, kan du downloade en ny herBemærk den koster 39,- at bruge. 

Du er også velkommen til, at returnerer din gave købt på meandeliza.dk i vores fysiske butik. 

Varen er ikke længere på tilbud, hvad gør jeg? 

Vi udbetaler selvfølgelig differencen på varen, hvis du ombytter til andre størrelser. Vær opmærksom på, at kun størrelser og farve må varierer. 

Du ombytter ved at lave en ny ordre på webshoppen, og notere det nye ordrenr. på din returseddel. Når vi modtager din returvarer returnere vi beløbet for din returnering + evt. difference ift. det oprindelig køb.