Historien om Me & Eliza startede i 2011, hvor Mette kastede sig ud i en drøm, om at skabe et modeunivers til kvinder med nøje håndplukkede brands fra ind- og udland. Dette blev startskuddet for Me & Eliza, hvor Mette åbnede butikken i Støvring. 

Med sans for detaljer, og evne til at turde udfordre den klassiske stil, blev det hurtigt nødvendigt at butikken måtte rykke i større lokaler allerede i 2012. Kendskabet til butikken spredte sig også hurtigt via de sociale medier, og i 2014 åbnede webshoppen, www.meandeliza.dk. Siden da er det gået stærkt, og i 2018 flyttede butikken til de lokaler hvor vi er i dag, med plads til webshoplager. I dag består Me & Eliza teamet af 13 medarbejdere, samt en masse skønne hjælpende hænder i pakkeriet.

Me & Eliza – Who?

Man kan undre sig over, hvor navnet ’Me & Eliza’ stammer fra - men med Mettes sans for detaljer, er dette næppe tilfældigt. Da hun skulle finde det perfekte navn til hendes hjertebarn, fandt hun inspiration hos Audrey Hepburn, som i sin rolle som Eliza Doolittle i filmen My Fair Lady, var et ægte stilikon som osede af sin skønhed. Audrey Hepburn er forsat omdrejningspunktet og inspirationskilden til butikkens indretning og webshoppen æstetiske udtryk.

Vi glæder os til, at byde dig velkommen i Me & Eliza universet, og inspirerer til dit næste outfit. Følg også med på vores sociale medier, hvor vi deler ud af indblik i dagligdagen, inspirerende outfits og de nyeste trends. Vi glæder os til at se dig i butikken, eller ekspederer din ordre på webshoppen.

Happy Shopping!