Du kan naturligvis returnere dine køb på www.meandeliza.dk. Du har 21 dages udvidet returret, gældende fra den dag du henter pakken.

Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand, som ved modtagelsen med hangtags siddende på. Varer uden handtags tages IKKE retur. Returporto betales af køber.

Julegaver købt på meandeliza.dk byttes helt frem til d. 10. Januar 2021. 

Ombytning:
Ønsker du at ombytte en vare, til en anden style, størrelse eller farve, skal du bestille den ønskede varer på en ny ordre, og noter det nye ordrenr. nedenfor. Benyt vedlagte returlabel for at opnå GRATIS returfragt. Vi tilbagebetaler pengene for varen + evt. betalt fragt, så du ikke betaler dobbelt fragt. 

Se nedenfor hvordan du returnerer til Me & Eliza:

  • Udfyld den medsendte returformular og læg den med i din returpakke
  • Pak varen forsvarligt ind – Du kan genbruge vores forsendelsesposer.
  • For at gøre det så nemt for sig som muligt, har vi også sendt dig en returlabel. Pris for returlabel kr. 39,-. Du kan også printe en ny returlabel og returseddel HER.
  • Ønsker du at gøre brug af denne, skal du blot aflevere pakken i en GLS eller DAO pakkeshop. 
  • Har du shoppet for over kr. 1.500,- vil returfragten være gratis
  • Du er også velkommen til at benytte en anden returmetode. I det tilfælde får du pakkens fulde beløb retur – vær dog obs på at vi ikke modtager pakker sendt til pakkeshop eller pr. efterkrav.
  • Når din returnering modtages, vil vi gennemgå varens stand og når returneringen er behandlet, vil der blive udsendt en returneringsbekræftelse på mail. Tilbagebetalingen af det pågældende beløb vil ske inden for 14 dage. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med.

Læs mere om vores returbetingelser her.